شستن گوشت قبل از پختن یا فریز کردن؛ خوب یا بد؟
برای شستن گوشت، باید تکههای خرد یا کامل گوشت را زیر آب قرار داد تا پوست، چربی و خون آنها از بین بروند. فرهاد طالبیان:در کشورهای در حال توسعه، بازاره...
برای شستن گوشت، باید تکههای خرد یا کامل گوشت را زیر آب قرار داد تا پوست، چربی و خون آنها از بین بروند. فرهاد طالبیان:در کشورهای در حال توسعه، بازاره...
پلاکت خون پایین (ترومبوسیتوپنی) یک بیماری است که در آن بدن به دلیل عارضه یا شرایط دیگر، تعداد کافی پلاکت تولید نمیکند. علائمی که ناشی از آن میباشد ش...
استخوان یک بافت زنده است و به طور مداوم تغییر میکند؛ قطعاتی از استخوان قدیمی برداشته شده و با استخوان جدید جایگزین میشود. میتوان استخوان را مانند ی...